Εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των νέων επαγγελματιών και τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του κοινωνικού συνόλου για αποτελεσματικές και έγκυρες παρεμβάσεις στον παιδικό και εφηβικό πληθυσμό, διαμορφώσαμε ένα καινοτόμο πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Ψυχοθεραπεία Παιδιών και Εφήβων. 

Η συνθετική προσέγγιση του προγράμματος έχει ως θεωρητική βάση την Ψυχοδυναμική Θεωρία και συνδυάζει τεχνικές και εργαλεία από την Εικαστική Ψυχοθεραπεία, την Παιγνιοθεραπεία και την Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ >

Εποπτεία Επαγγελματιών Ψυχικής Υγείας

Μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, τόσο στο χώρο της κλινικής Παιδοψυχιατρικής όσο και σε εκείνον της Ψυχοθεραπείας (παιδιών – εφήβων – ενηλίκων), παρέχουμε εποπτεία σε επαγγελματίες ψυχικής υγείας, που εργάζονται είτε μόνοι τους (ιδιωτικά), είτε στο πλαίσιο ευρύτερης δομής (του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα).

Η εποπτεία αυτή, πέραν της προφανούς ανάληψης της ευθύνης και συνέπειας, διέπεται και καλύπτεται απολύτως από το επαγγελματικό απόρρητο και όλους τους κανόνες επαγγελματικής δεοντολογίας.